Workshop

Workshop

PÁNEVNÍ DNO

13.04.2024
09:00 - 11:30
Cena 700 Kč

https://www.yogaia.cz/events/workshop-panevni-dno-s-kackou-polomskou-1

Už vám někdy někdo řekl, že máte posílit nebo uvolnit pánevní dno? Obě tyto funkce jsou pro jeho správnou funkci klíčové. Stav pánevního dna ovlivňuje držení těla, náš dech, to jak moc si užíváme sex nebo třeba to, jak dobře a pohodlně zvládnou ženy porod a následné zotavení.

Nutno zmínit, že pánevní dno mají také pánové. :) I u nich je důležité pro držení těla a přílišné napětí či slabost také u pánů přináší  problémy s bolestivým sexuálním stykem nebo například únikem 

 

Pro jaké problémy je WS vhodný: 

Bolestivá menstruace 

Inkontinence 

Napětí v oblasti kyčlí a vnitřních stehen 

Bolestivý pohlavní styk 

Bolestivá erekce či ejakulace

Při bolestech, pálení stehen

Časté a dlouhé sezení

 

 

S čím WS může pomoci: 

Zlepšení sexuálního prožitku

Zlepšení dechu 

Zlepšení stavu vbočených palců 

Uvolnění kyčlí a pohodlnější chůze 

Uvolnění emocí strachu 

Zlepšení erekce

Pánevní dno je fasciálně propojeno s našimi chodidly kterým na WS budeme věnovat pozornost stejně jako pohyblivost naší pánve a dechu. 

 

WS je vhodný pro všechny, kterým není lhostejné v jakém těle fungují a žijí. Na pánevní dno budeme nahlížet nejen z pohledu anatomie ale také z pohledu emocí, které k našemu tělu neodmyslitelně patří. 

 

WS vás provede Kačka Polomská.
Lektorka jógy s 8 letou praxí a jedna ze tří lektorek v české republice, která dokončila vzdělání ZOGA MOVEMENT PRACTICE a je certifikovanou pohybovou terapeutkou. 

 

METODA ZOGA MOVEMENT

1. Zoga zlepšuje držení těla a jeho postavení v gravitaci. Díky tomu je každý pohyb který děláme méně energeticky náročný a je mnohem příjemnější a jednodušší. Zoga tedy šetří naši energii při jakémkoli pohybu. 

2. Snižuje námahu ve stoji i při pohybu. Díky vyvážení těla v gravitaci každá činnost bude mnohem jednodušší a přirozenější. 

3. Snižuje napětí v těle. Prodlužuje tělo, končetiny. Díky tomu nejsme stažení a ztuhlí, ale využíváme jeho celý potenciál. 

4. Úleva od bolesti díky lepšímu rozložení energie, kterou naše tělo přijímá při každém pohybu který během dne uděláme.

5. Zvýšení rozsahu pohybu a lepší ovládání i uvědomění si svého těla. 

6. Zlepšení imunity a regenerace těla. Dostaneme pohyb do míst, kde byl doposud omezený a nebo nebyl vůbec. Díky prokrvení těchto míst, který máme každý z nás, bude tělo lépe odvádět toxiny a snižuje se tím riziko zánětů a nemocí. 

Součástí WS budou také skripta a prezentace.

Rezervujte si své místo z pohodlí domova nebo u nás na recepci, kde workshop můžete rovnou uhradit hotově nebo kartou. Přijímáme také platby převodem na č.ú. 2802767763/2010 - do poznámky, prosíme, uveďte Vaše jméno a příjmení a název workshopu.

Děkujeme a těšíme se na Vás :)

Již proběhlo

Sdílet Workshop na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)